Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας πάει πίσω στο 1996 όπου η Διονύσια και ο Γιώργος κάνοντας τότε την αρχή, δημιούργησαν 5 διαμερίσματα για να φιλοξενήσουν τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του νησιού.
Το 2021, ανέλαβε τα ηνία η νέα γενιά όπου μέσα από αυτήν γεννήθηκε η επιθυμία να δημιουργηθούν καταλύματα με εξαιρετικές προδιαγραφές, που να αποπνέουν την αίσθηση της ηρεμίας. Έτσι ανακαινίστηκαν εξολοκλήρου, με έμπνευση το παρελθόν και το παρόν, σχεδιάστηκαν με μινιμαλιστικό ύφος εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, όλα με μια αύρα ανεπιτήδευτης πολυτέλειας και αισθητικής, τα οποία ορίζουν την πολυτελή διαμονή στην Αντίπαρο. Το όνομα μας  ” Ardilia Cosy Apartments” προέρχεται από τα αρχικά των κοριτσιών της οικογένειας.
Το 2022 θα είναι έτοιμο και το νέο μας πρότζεκτ, το Ardilia Small House, για να υποδεχτεί με την σειρά του τους επισκέπτες του νησιού μας.

Είμαστε ο Στάθης και η Ρούλα, πάντα διαθέσιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες των επισκεπτών μας.
Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Στο ισόγειο λειτουργεί και το κεντρικό μας κατάστημα ” σούπερ μάρκετ” Φαρούπος-λιανικό και χονδρικό εμπόριο. Έτσι μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας με ευκολία.

 

Έχουμε τεράστια ποικιλία προϊόντων

(φρούτα-λαχανικά/βιολογικά/διεθνή κουζίνα/ gluten free/ τοπικά / κάβα / είδη σπιτιού/ ξενοδοχειακά είδη/καλλυντικά (Golden Rose)/παιχνίδια κα).

 

https://facebook.com/FarouposMarket

 

τηλ. επικοινωνίας  : +30 22840. 61481

email : faroupos@outlook.com